Accident grav în judeţul Mehedinţi. Trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR şi a luat foc

Trei persoane au fost rănite grav, duminică seara, una fiind în stop cardiac, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR încărcat cu buşteni şi a luat foc. Accidentul s-a produs pe şoseaua de centură a municipiului Drobeta-Turnu Severin.

RomaniaTV.net
21 ian. 2018, 17:49
Accident grav în judeţul Mehedinţi. Trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR şi a luat foc

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs după ce şoferul maşinii nu ar fi acordat prioritate unui TIR pe şoseaua de centură a municipiului Drobeta-Turnu Severin.

„Accidentul produs între autoturism şi un autotren s-a soldat cu trei victime, dintre care una în stop cardio-respirator. Aceasta a fost preluată de SAJ şi transportată la UPU. Celelalte două victime au suferit traumatisme şi, după acordarea primului ajutor medical, au fost transportate la spital de către echipajele SMURD şi SAJ. În urma impactului, la compartimentul motor al autoturismului a izbucnit un incendiu, care a fost stins de către pompieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Mădălina Viziru, cauza este neacordarea de prioritate.

„Şoferul autoturismului nu a oprit la un indicator şi a fost acroşat de um TIR care transporta buşteni. Autoturismul a fost aruncat în afara părţii carosabile, unde a luat foc”, a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis o anchetă prin care să stabilească circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.