Accident grav în judeţul Sălaj. O cisternă plină cu 10 tone de aditiv pentru combustibil s-a răsturnat

Un bărbat a fost rănit, marţi, pe DN1F între Zalău şi Românaşi, judeţul Sălaj, după ce cisterna plină cu 10 tone de aditiv pentru combustibili, pe care o conducea, s-a răsturnat într-o curbă, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri.

18 iul. 2017, 15:35
Accident grav în judeţul Sălaj. O cisternă plină cu 10 tone de aditiv pentru combustibil s-a răsturnat

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat că şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

„Din primele cercetări rezultă că o cisternă care circula pe direcţia Zalău – Cluj-Napoca a fost implicată într-un accident rutier pe DN1F între Zalău şi Românaşi. Şoferul de 40 de ani al cisternei a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, iar autovehiculul s-a răsturnat. Acesta a fost rănit, este conştient şi transportat la spital pentru investigaţii medicale. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a spus Cristea, potrivit Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Andrei Jacodi, a declarat că cisterna transporta 10 tone de aditiv care se combină cu motorina şi benzina.

„Nu este nici un pericol, echipele de intervenţie ale ISU sunt la faţa locului pentru a preveni apariţia unui incendiu la cisternă”, a spus Jacodi.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 1F este blocat în ambele sensuri, şoferii fiind sfătuiţi să meargă pe rute alternative.

Citeşte şi Accident grav în Ialomiţa. Doi oameni au murit pe loc, traficul este complet blocat