Accident grav în judeţul Sibiu. Două din cele trei femei rănite sunt handbaliste brazilience UPDATE

Două handbaliste brazilience, legitimate la echipa de primă divizie Măgura Cisnădie, au fost rănite, sâmbătă, într-un accident care a avut loc pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu.

RomaniaTV.net
26 aug. 2017, 09:00
Accident grav în judeţul Sibiu. Două din cele trei femei rănite sunt handbaliste brazilience UPDATE

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, în urma accidentului trei femei au fost rănite pe DN 1, la ieşirea din Şelimbăr.

„Trei persoane au leziuni uşoare în urma unui accident în curbă, la ieşirea din Şelimbăr spre Mohu, pe DN1. Cele trei persoane, policontuzionate, au fost transportate la spital cu autospeciala de transport victime multiple”, a spus Nistor.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul a fost produs de o femeie, cetăţean brazilian, care a lovit maşina condusă de o altă femeie, din Olanda.

„Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Sunt trei femei rănite, toate cetăţeni străini”, a spus Welter.

Potrivit unor surse, maşina condusă de una dintre sportive, o braziliancă, a lovit autoturismul condus de o femeie din Olanda, cele două şoferiţe şi încă o sportivă fiind rănite.

Sportivele mergeau spre Cisnădie, acolo unde aveau programat, pentru sâmbătă, un meci în cadrul Ligii de Handbal.

Aceleaşi surse au declarat că maşina era condusă de Denoise Fachinello, iar cealaltă sportivă rănită este Larissa Inae Da Silva.

Traficul pe DN 1, în zona producerii accidentului, nu a fost afectat.

Citeşte şi Accident rutier pe Calea Văcăreşti din Capitală, un motociclist fiind prins sub un autoturism