Accident grav în judeţul Vâlcea. O adolescentă de 13 ani a fost rănită

O fată de 13 ani a fost rănită în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă pe DN 7, în apropierea localităţii Balota din judeţul Vâlcea, unde un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară.

RomaniaTV.net
06 mai 2017, 07:12
Accident grav în judeţul Vâlcea. O adolescentă de 13 ani a fost rănită

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, accidentul s-a produs la kilometrul 221+600 de metri al DN 7, în afara localităţii Balota, unde şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Olt nu a adaptat viteza şi a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina ciocnindu-se cu o autoutilitară.

În urma impactului, o fată în vârstă de 13 ani, pasager în autoturism, a fost rănită, suferind un traumatism la umărul drept.

Traficul rutier în zona accidentului s-a desfăşurat cu restricţii timp de câteva zeci deminute, iar la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia a fost reluată în condiţii normale în zona accidentului.

Tot sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe DN 7, un TIR s-a răsturnat în fara şoselei, la kilometrul 181+800 de metri, circulaţia rutieră nefiind afectată în urma accidentului.

Citeşte şi Accident mortal în Caraş-Severin. Un şofer este căutat de poliţişti după ce a ucis un bătrân de 80 de ani