Accident GRAV în Mamaia după o cursă cu maşini ilegală VIDEO

Accident grav petrecut, duminică, în Mamaia, după o "liniuţă". Unul dintre autoturismele implicate în cursa ilegală a lovit un stâlp de pe marginea şoselei în zona Aqua Magic.

25 oct. 2015, 16:59

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi în staţiunea Mamaia, lângă Aqua Magic. S-a raportat un accident rutier, cu o persoană încarcerată.

„În data de 25.10.2015, în jurul orelor 15:27, J.S. (bărbat, 23 de ani, cu reşedinţa în mun. Constanţa) a condus un autoturism pe b-dul Mamaia, în staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa şi ajungând în zona Hotelului Doina a pierdut controlul direcţiei, a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers, ulterior a acroşat şi un copac. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a pasagerei locului dreapta faţă, F.D. (femeie, 25 de ani, din mun. Constanţa)”, anunţă Poliţia Constanţa.

Vezi şi Mamă şi fiu SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni în Mamaia

Conform martorilor oculari, autoturismul, un Audi A8 cu numere de Dolj, făcea întrecere cu o altă mașină, un Mercedes CLS, care mergea pe contrasens. Șoferul autoturismului Audi A8, cetățeanul marocan Jamma Saad, avea viteză foarte mare, în jur de 150 km/h, iar urmele de frânare de pot vedea pe mare distanță.

Câțiva tineri aflați pe plajă au declarat polițiștilor că au auzit sunetul frânelor și al impactului chiar de pe plajă și au venit în fugă să vadă ce s-a întâmplat. Din spusele martorilor, Mercedesul a fugit de la fața locului. Mașina Audi a izbit în plin un stâlp de electricitate. În urma impactului violent, stâlpul s-a rupt și a căzut peste mașină, dar și peste partea carosabilă. Șoferul a fost rănit în urma impactului, dar se pare că nu este grav, însă femeia, aflată pe locul din dreapta, a suferit leziuni mai grave, fiind scoasă din interiorul vehicului în stare de șoc, scrie Ziua de Constanţa.

Citeşte şi Şoferul care A OMORÂT doi tineri în timpul unei curse ilegale a fost ARESTAT

Martorii ce s-au adunat la locul impactului spun că șoferul nega că el se afla la volan, dând vina pe femeie. Explicația ar fi una simplă: Jaama Saad are probleme cu legea! În luna martie, el a mai fost implicat într-un accident, lovind un pieton pe trecere. Marocanul avusese un conflict cu pietonul, lovindu-l intenţionat! Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările în cauză sub aspectul infracţiunii de tentativă la omor, iar în baza probatoriului administrat în cauză, şoferul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore. La data de 16.03.2015 a fost prezentat Tribunalului Constanţa, instanţă ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Jamma Saad a fost trimis în judecată în data de 22 septembrie.