ACCIDENT GRAV în Maramureş: Un copil se zbate între viaţă şi moarte VIDEO

Un copil de 13 ani din judeţul Maramureş se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost lovit de o maşină, informează România TV. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital. Un accident similar s-a petrecut şi la Iaşi. O tânără de 16 ani este în comă, după ce un şofer grăbit a lovit-o pe marginea drumului.

17 feb. 2014, 08:03
ACCIDENT GRAV în Maramureş: Un copil se zbate între viaţă şi moarte VIDEO

Un copil de 13 ani, din localitatea Copalnic Mănăştur, judeţul Maramureş, a fost lovit în plin de un şofer, care circula cu viteză. Scena s-a petrecut sub privirile îngrozite ale prietenului.

„Eu am fost lângă el şi m-am uitat în spate când am văzut că accelerează şi am văzut că depăşeşte două maşini şi vine încoace, am păşit aici şi am vrut să-l trag şi n-am mai apucat”, a spus prietenul victimei.

Șoferul nu a oprit la locul accidentului. A gonit cu viteză, a intrat într-un stâlp de lemn pe care l-a rupt, după care a fost proiectat în zidul unei case. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, dar acesta nu consumase băuturi alcoolice. Însă, cel mai probabil se va alege cu dosar penal.

Un alt accident grav a avut loc în localitatea Osoi, judeţul Iaşi. O tânără de 16 este în comă, după ce un şofer a lovit-o cu maşina.

Rănit a fost şi un tânăr de 20 de ani care o însoţea pe adolescentă.

„Băiatul de 20 de ani a fost preluat, are o fractură la nivelul femurului. În privinţa fetei, ea a fost găsită în stare extrem de gravă”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Cei doi tineri mergeau pe marginea drumului, iar şoferul susţine că a pierdut controlul volanului şi nu a apucat să-i evite.

Bărbatul are acum dosar penal pentru vătămare gravă din culpă.

Citeşte şi Accident în Bistriţa: Un mort şi patru răniţi după ce două maşini s-au izbit violent