Accident grav în Mehedinţi. Un primar a omorât un biciclist

Un primar grăbit din judeţul Mehedinţi a ucis un biciclist. Potrivit România TV, edilul se ducea acasă şi susţine că ciclistul i-a ieşit brusc în faţă. Probele de la locul accidentului indică însă faptul că primarul avea viteză.

25 feb. 2015, 06:50
Accident grav în Mehedinţi. Un primar a omorât un biciclist

Primarul comunei Broşteni, Alexandru Borugă, mergea acasă. El susţine că biciclistul i-a ieşit brusc în cale.”A intrat în faţa mea. Din faţă a venit o maşină, l-a orbit pe el, a intrat în faţa mea cu bicicleta. N-am putut să-l evit„, a explicat acesta, citat de România TV.

Medicii care au ajuns la locul nenorocirii nu au mai putut face nimic pentru biciclist. Omul a murit la scurt timp după accident. Edilul susţine că l-a văzut prea târziu pe bărbat pentru că nu avea semnale luminoase pe bicicletă.

Vezi şi Accident incredibil, cu final IMPREVIZIBIL. O femeie pe BICICLETĂ a fost IZBITĂ de o maşină pe trecere VIDEO

Rudele omului spun însă că omul avea pe el o vestă reflectorizantă. Ginerele celui decedat spune că socrul său fusese la Motru, pentru a face cumpărături.

Biciclistul a mai fost implicat într-un accident rutier, în urmă cu doi ani. Atunci a fost internat în stare gravă la Craiova.