Accident grav în Olt. Un microbuz plin cu elevi a derapat şi s-a răsturnat. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie

Trei adolescenţi au fost răniţi, marţi dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în zona Voineasa din judeţul Olt. În autovehicul se aflau 15 copii şi doi adulţi, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

13 dec. 2016, 06:47

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, în zona Voineasa din judeţul Olt.

Un microbuz al unei firme de transport a derapat şi s-a răsturnat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Claudia Radu.

În autovehicul se aflau 15 copii cu vârste curpinse între 15 şi 18 ani, trei dintre ei fiind răniţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu.

A fost activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au ajuns patru ambulanţe SMURD, una de transport victime multiple, precum şi patru salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Din primele informaţii, cele trei victime au 15 şi 16 ani şi au suferit mai multe traumatisme, fiind transportate la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU.

Citeşte şi Accident cu 18 răniţi în judeţul Călăraşi – 14 au fost duşi la spitalul din Olteniţa, iar alţi patru la spitale din Bucureşti