Accident grav în Otopeni, doi oameni în stare gravă

Accident grav, marţi noapte, lângă Capitală, cinci persoane au fost implicate. Doi oameni au rămas blocaţi într-unul din autoturisme şi au fost transportaţi în stare gravă la spital. Totul s-a întâmplat în Otopeni, după ce unul dintre şoferi a vrut să întoarcă maşina într-un loc nepermis.

28 dec. 2016, 08:12

Un grav accident s-a produs cu puţin înainte de miezul nopţii. Şoferul unui autoturism a încercat să întoarcă maşina printr-un loc interzis şi nu s-a asigurat. A fost izbit puternic de un alt autoturism în care se aflau alte 3 persoane. Atât şoferul vinovat, cât şi un pasager au rămas încarceraţi. Una dintre victime a fost ajutată chiar de un tânăr, martor la accident.

„Cel din scaunul soferului a fost inconstient. Am incercat sa il salvez, dar cum l-am scos a intrat in stop. Am avut noroc ca a trecut o salvare si a tras aici si ne-a ajutat. Persoanele au plecat inconstiente”, povesteşte un martor.

„Am intervenit la descarcerearea unei persoane din al doilea autoturism. Interventia a durat maxim 5-7 minute. Una din vitime a fost preluata de SMURD, cealalta de o alta ambulanta. In total 3 victime am gasit la fata locului. O persoana avea picioarele prinse, am inlaturat usa, am scos persoana”, spune un reprezentant ISU.

Poliţistii rutieri au blocat sensul de mers mai bine de o oră. Ei vor investiga cum s-a produs accidentul.