ACCIDENT grav, cu patru maşini, în Prahova. Un MORT şi doi răniţi grav VIDEO

Un bărbat a traversat strada neregulamentar în localitatea prahoveană Păuleşti şi a fost izbit în plin de un autoturism. Alţi trei şoferi au fost implicaţi în accident după ce nu au mai putut evita coliziunea.

11 dec. 2014, 06:42
ACCIDENT grav, cu patru maşini, în Prahova. Un MORT şi doi răniţi grav VIDEO

Un pieton care a vrut să traverseze a sărit în faţa unei maşini dar a fost lovit în plin şi a murit pe loc. Alte trei maşini care nu au putut evita impactul s-au ciocnit în lanţ. Doi dintre şoferi au fost răniţi şi au ajuns la spital, potrivit România TV.

Accidentul s-a produs în localitatea Păuleşti. Pietonul a apărut brusc în faţa unei maşini de teren. Şoferul nu l-a mai putut evita şi l-a lovit în plin. Imediat, conducătorul auto a coborât din maşină să ajute victima, dar la rândul lui a fost lovit de un alt autoturism. Alte două maşini nu au mai putut evita impatul.

 

Pietonul a murit pe loc, iar doi dintre şoferii implicaţi în accident sunt răniţi grav.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei persoane si ranirea grava a altor doua. Celelalte doua au fost transportate cu ambulanta de terapie intensiva si SMURD la unitatea de primiri urgente din Ploiesti„, a declarat Raluca Vasiloaie, purtator de cuvant ISU Prahova. În urma accidentului, traficul în zona s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o oră.