Accident grav la Ploieşti: Un şofer rămas încarcerat, preluat cu elicopterul. Traficul auto, BLOCAT UPDATE

Traficul pe DN 1, pe centura de vest a municipiului Ploieşti, este blocat, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule: un camion încărcat cu sare şi două autoturisme. Opersoană a rămas încarcerată într-una dintre maşini.

RomaniaTV.net
10 feb. 2017, 10:24
Accident grav la Ploieşti: Un şofer rămas încarcerat, preluat cu elicopterul. Traficul auto, BLOCAT UPDATE

UPDATE

Şoferul autoturismului Dacia Logan prins sub remorca încărcată cu zeci de tone de sare a fost scos şi preluat de elicopterul SMURD, fiind transportat la un spital din Bucureşti.

În momentul în care salvatorii l-au scos din maşina strivită, bărbatul era conştient, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Accidentul a avut loc pe centura de vest a municipiului Ploieşti, în zona unui pasaj şi a unui sens giratoriu din apropierea unui centru comercial, fiind implicate un camion încărcat cu sare şi două autoturisme.

Poliţiştii spun că, potrivit primelor cercetări, camionul a intrat pe contrasens, încărcătura de sare a intrat în balans, iar remorca autovehiculului s-a răsturnat peste un autoturism Dacia Logan, şoferul acestuia rămânând încarcerat.

Persoana încarcerată este conştientă, iar medicii de pe ambulanţa de terapie intensivă mobilă au reuşit să-i pună o perfuzie.

În zonă a fost solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea rănitului.

Alte cinci persoane aflate în autovehiculele implicate în accident au fost evaluate medical, iar starea lor nu este gravă. Şoferul camionului are răni minore la mâini.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, la faţa locului urmează să vină o macara pentru ca remorca să poată fi ridicată în siguranţă, scrie news.ro.

La ora transmiterii acestei ştiri, elicopterul SMURD a ajuns la locul accidentului, iar traficul în zonă este blocat.

Citeşte şi Accident grav din cauza vremii. Un bărbat a murit, iar trei persoane au fost rănite