Accident grav în Sălaj. Un bărbat a murit pe loc, iar un copil a fost rănit

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a decedat, joi, după ce maşina pe care o conducea s-a lovit frontal de un alt autoturism, pe drumul judeţean 108A, între localităţile Agrij şi Păuşa.

26 iul. 2018, 09:00
Accident grav în Sălaj. Un bărbat a murit pe loc, iar un copil a fost rănit

Pompierii din Zalău au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc între Agrij şi Păuşa, fiind necesară descarcerarea a două persoane, imobilizate într-una dintre maşini, un bărbat de 60 de ani şi un copil în vârstă de 9 ani.

Jacodi a precizat că bărbatul a fost scos inconştient din maşină, personalul de pe ambulanţa sosită la faţa locului constatând decesul acestuia.

Comisarul şef de poliţie Tincuţa Dumuţa, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, a confirmat decesul bărbatului de 60 de ani, precizând, totodată, că minorul accidentat, nepot al victimei, a fost transportat la spital, potrivit Agerpres.

Reprezentantul IPJ a adăugat faptul că persoana decedată se face vinovată de producerea accidentului, maşina pe care o conducea intrând pe contrasens.

Acesta este cel de-al doilea accident rutier soldat cu decesul unei persoane în această săptămână, pe şoselele din Sălaj

În data de 23 iulie, un bărbat de 30 ani, din localitatea Ban, a murit într-un accident pe DN 1H, după ce a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus regulamentar. Autoturismul s-a izbit apoi de un alt autovehicul, care circula în spatele ansamblului de vehicule, condus de o femeie de 38 ani, din Zalău. În urma impactului, bărbatul de 30 de ani a decedat, iar conducătoarea auto şi fiica acesteia, în vârstă de 3 ani, pasageră pe bancheta din spate, au fost rănite grav.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Copil de 4 ani rănit într-un accident provocat de şoferul unui maşini de Poliţie