ACCIDENT GRAV în Satu Mare: 13 persoane au fost rănite după ce un camion şi un autocar cu 36 de pasageri s-au ciocnit FOTO

Treisprezece au fost rănite, luni seară, după ce un autocar în care se aflau 36 de pasageri sârbi s-a ciocnit cu o autoutilitară, pe Drumul Naţional 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei dintre victime sunt în stare mai gravă, iar pentru una dintre ele a fost solicitat un elicopter SMURD. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

11 sept. 2017, 16:03

Conform reprezentantului ISU Satu Mare, în urma accidentului au fost răniţi 13 pasageri din autocar, toţi adulţi. Adriana Pop a precizat că toate victimele sunt conştiente, iar trei dintre ele sunt în stare mai gravă, pentru una fiind solicitată intervenţia elicopterului SMURD, potrivit news.ro.

Un microbuz cu români, implicat într-un accident grav în Austria: cinci morţi, între care şi doi copii. FOTO

Pop a mai spus că a fost activat Planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise şapte ambulanţe.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Satu-Mare au precizat că autocarul este înmatriculat în Serbia şi transporta 36 de pasageri sârbi. La fel, şoferul este cetăţean sârb.

„Pe DN 19, autocarul a acroşat o autoutilitară, dar deocamdată nu ştim în ce împrejurări s-a produs accidentul”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Satu-Mare.

Traficul în zona accidentului a fost complet blocat timp de două ore.