Accident grav în Satu Mare. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc joi, în Satu Mare. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite, după ce două maşini s-au ciocnit.

15 feb. 2018, 17:39
Accident grav în Satu Mare. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite

Accidentul a avut loc pe E 81, la ieşire din Satu Mare.

„În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat trei victime. (…)Unul dintre șoferi, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost extras din autoturism în stare de conștiență, însă cu politraumatisme la nivelul brațelor și picioarelor, echipajul medical intervenind pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea acestuia la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Din nefericire, cel de-al doilea șofer, un bărbat în vârstă de 76 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de către medicul prezent la fața locului. Pentru cea de-a treia victimă, pasagera din dreapta în autoturismul condus de șoferul în vârstă de 50 de ani, s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical”, arată ISU „Someș” Satu Mare.

Potrivit martorilor, bărbatului în vârstă de 75 de ani i s-ar fi făcut rău şi și-ar fi lăsat capul pe volan, chiar înainte de a intra pe contrasens.