ACCIDENT GRAV ÎN SPANIA: Noi imagini ŞOCANTE cu locul unde au murit opt români VIDEO

ACCIDENT GRAV ÎN SPANIA: Ministerul Afacerilor Externe confirmă că opt români au murit într-un accident rutier produs în Spania, după ce microbuzul în care se aflau aceştia a intrat în coliziune cu un TIR, MAE precizând că este posibil să existe şi o a noua victimă.

23 iul. 2014, 07:04

ACCIDENT GRAV ÎN SPANIA: Opt români, între care trei bărbaţi, trei femei şi doi copii, au murit într-un accident rutier produs în Spania, a relatat publicaţia spaniolă ABC, în ediţia electronică de marţi.Microbuzul în care se aflau cetăţenii români a intrat în coliziune frontală cu un tir, care a intrat pe contrasens.Accidentul a avut loc la kilometrul 543 al autostrăzii A-7, în apropiere de Alicante, la ora locală 16.40 (17.40, ora României). Microbuzul a luat foc şi a ars complet.

O echipă consulară de la Castellon şi una formată din ataşaţi de interne ai Ambasadei României la Madrid s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi la morga Tanatorio Siempreviva din Alicante pentru a acorda sprijinul necesar consular în astfel de situaţii.