Accident grav în Ştefăneşti. Maşină cuprinsă de flăcări după ce a lovit un copac, şoferul a murit carbonizat

Un grav accident de circulatie a avut loc, vineri dimineata, pe drumul national Botosani - Stefanesti, in urma caruia o persoana si-a pierdut viata in chinuri groaznice.

RomaniaTV.net
31 mart. 2017, 08:21
Accident grav în Ştefăneşti. Maşină cuprinsă de flăcări după ce a lovit un copac, şoferul a murit carbonizat

Un şofer, care se deplasa dinspre Ştefăneşti spre Botoşani, la ieşire din Ştefaneşti, a pierdut controlul volanului şi s-a rostogolit pe sosea. Masina a luat foc, iar mai apoi s-a izbit intr-un copac, ajungand intr-un final pe mijlocul drumului.

Un barbat aflat pe un deal a vazut cum masina zbura practic prin aer si a sunat de urgenta la 112. La fata locului au ajuns imediat pompieri, politisti si medici, insa acestia nu au putut face nimic pentru conducatorul auto, care a ramas blocat in masina, fiind carbonizat pe scaun.

Deocamada nu se cunoaste identitatea soferului, dar nici daca mai erau persoane in masina. Potrivit stiri.botosani.ro, politistii fac investigatii la locul accidentului si incearca sa afle totul despre acest eveniment tragic.

Politistii ajunsi la fata locului au aflat ca autoturismul Dacia Logan ar fi inmatriculat in judetul Iasi. Acestia au citit seria de sasiu si incearca sa afle cui apartine masina.