Accident grav în Suceava. O adolescentă a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta într-o maşină condusă de un şofer băut

O fată de 14 ani, din oraşul sucevean Gura Humorului, a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta într-o maşină condusă de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului.

RomaniaTV.net
30 iul. 2017, 11:31
Accident grav în Suceava. O adolescentă a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta într-o maşină condusă de un şofer băut

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, accidentul s-a petrecut pe strada Cetăţii din oraşul Gura Humorului, după ce fata de 14 ani a pierdut controlul bicicletei şi a acroşat o maşină oprită, la volanul căreia se afla un bărbat de 57 de ani. În urma impactului, fata a fost rănită, fiind transportată cu ambulanţa la spital .

Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior prins de către poliţişti pe o altă stradă din localitate.

„Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În conseciniţă, bărbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că vinovaţi de producerea evenimentului rutier sunt atât minora de 14 ani, care se deplasa neregulamentar, cât şi şoferul, întrucât se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a părăsit locul accidentului”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii suceveni au întocmit dosar penal pe numele şoferului, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de anchetă.

Citeşte şi Accident grav în Vâlcea. Un pieton a fost lovit în plin de un TIR