Accident grav în Suceava. Trei persoane au fost rănite

Un accident a avut loc joi seară, în judeţul Suceava. O dubă care încerca să parcheze a fost izbită din plin de bolidul unui şofer care nu a observat manevra. Alt accident spectaculos s-a produs pe Drumul European 85, unde o maşină s-a răsturnat pe şosea într-o curbă.

04 ian. 2018, 21:13
Accident grav în Suceava. Trei persoane au fost rănite

Trei oameni au fost răniţi, iar unul dintre ei a rămas încarcerat după un accident rutier petrecut în localitatea suceveană Buneşti. Potrivit martorilor, şoferul unei dubiţe încerca să parcheze în propria curte, moment în care a fost lovit din plin de un bolid .

In urma impactului, dubiţa a fost aruncată intr-un şanţ de pe marginea drumului iar şoferul a ramas incarcerat. In celalalt autoturism se aflau doua persoane care au fost si ele ranite.

Politiştii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul.

Un alt accident spectaculos s-a petrecut pe drumul european 85, pe raza localităţii sucevene Cumpărătura. Un autoturism în care se aflau doua persoane s-a rasturnat pe carosabil, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă. Cele două persoane au refuzat însă transportul la spital.