Accident grav în Târgu Jiu. Doi tineri au fost LOVIŢI în PLIN de un şofer vitezoman

Accident, duminică-noapte, în Târgu Jiu. Un şofer a lovit în plin doi tineri şi a fugit. S-a predat abia după câteva ore de la producerea accidentului. S-a întâmplat într-un cartier de romi din oraş. Una dintre victime a ajuns direct pe masa de operaţie, mai multe bucăţi de fier i-au străpuns corpul.

07 iul. 2014, 05:52
Accident grav în Târgu Jiu. Doi tineri au fost LOVIŢI în PLIN de un şofer vitezoman

Un grav accident a avut loc duminică noaptea. Oamenii din cartierul Obreja s-au trezit din cauza zgomotului, după ce o maşina a intrat în gardul unei case. Doi tineri care erau la poartă au fost loviţi în plin.

„A venit din partea aia, nu ştiu că am auzit o frână puternică, o bubuitură puternică, i-am găsit pe aştia doi jos. La poartă erau nepotul meu şi cumnatul meu. A venit şi a intrat în ei”, a povestit o rudă a victimelor.

Potrivit România TV, cei doi tineri au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu.

„Unul dintre ei prezintă traumatism toracic cu plaga de braţ stâng, a fost preluat de serviciul de chirurgie intrând direct în blocul operator”, a declarat Alina Bumbaru, medic UPU.

Şoferul şi-a abandonat maşina la locul accidentului şi a fugit. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul autoturismului respectiv, minorul în vârstă de 16 ani, din Târgu-Jiu. 

„La câteva ore de la producerea accidentului, la sediul Poliţiei Târgu-Jiu s-a prezentat conducătorul autovehiculului implicat în accident, un tânăr de 16 ani din municipiu. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, a minorului, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a precizat Romina Dochian.

Citeşte şi: Accident MORTAL în Cluj. Un autoturism s-a ciocnit frontal cu un TIR