Accident grav în Timiş: Un copil a zburat cu tot cu scaun din maşină VIDEO

Accident grav de circulatie in Timis, sambata seara, anunţă Opinia Timişoarei. 

RomaniaTV.net
10 aug. 2014, 07:10

Patru oameni au ajuns la spital, intre care si un copil, dupa ce s-au rostogolit cu masina de cateva ori, ajungand in lanul de floarea soarelui, intre localitatile timisene Iosifalau si Topolovat.

Doi raniti au fost dusi cu elicopterul Smurd la spital. Soferul povesteste ca a atipit pentru cateva secunde, din cauza oboselii, iar cand si-a revenit s-a speriat ingrozitor si a pierdut controlul volanului, scrie lugojonline.ro.

Masina s-a izbit de capatul de beton al unui canal de pe marginea drumului si s-a rostogolit de mai multe ori in camp, ajungand in floarea soarelui. In autoturism se mai aflau un tanar si un alt barbat, dar si o femeie, precum si copilul acesteia. Acestia se intorceau de la munca din Germania si mergeau spre Bulgaria, tara natala.

In urma impactului, copilul a zburat cu tot cu scaun din masina. Copilul si mama lui au fost adusi cu ambulanta la Timisoara, iar un alt ranit a fost transportat cu elicopterul, tot la spital in Timisoara. Tanarul care era cu ei in masina a ajuns la spitalul din Lugoj. Pilotul elicopterului Smurd a fost nevoit sa aterizeze chiar pe sosea, politistii fiind nevoiti sa opreasca traficul cateva zeci de minute.