Accident grav în Timişoara: Şoferul unui TIR a făcut stop cardiac şi a intrat pe contrasens

Un accident grav a avut loc luni seară în Timişoara. Şoferul unui tir a făcut stop cardiac în timp ce se afla la volan şi a intrat pe contrasens. Bărbatul a murit în timp ce era transportat la spital.

01 dec. 2015, 12:40

Şoferul de TIR era de origine sârbă,  avea 52 de ani şi venea din Ucraina cu un transport de cauciuc. În timp ce se afla la volan, bărbatului i s-a făcut rău şi a intrat pe contrasens, ajungând în gardul care împrejmuieşte viitorul amplasament al unui mall.

„TIR-ul era în spatele nostru fără nicio lumină aprinsă. Avea un triunghi reflectoriyant prins pe grilă. Se vedea că a fost lovit pe partea stângă. Lipsea farul cu tot. Am oprit la semafor şi în secunda următoare brusc a făcut stânga. A tăiat şi a intrat în gard”, a declarat un martor, aflat în maşina din spatele TIR-ului, potrivit pressalert.ro.

Bărbatul pare să fie urmărit de ghinion. Acesta mai fusese implicat într-un accident în Ucraina, motiv pentru care farurile nu-i funcţionau. Din păcate, şoferu de tir a murit în timp ce era transportat la spital.

Autorităţile române, împreună cu reprezentanţii Consulatului Serbiei la Timişoara urmează să decidă ce se va întâmpla cu TIR-ul.

Citeşte şi