Accident grav în Tulcea. Trei persoane au fost rănite după ce au intrat cu maşina într-un copac. Elicopterul SMURD a intervenit

Trei persoane, între care şi un copil de 13 ani, au fost rănite, joi seară, într-un accident produs în judeţul Tulcea, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. Unul dintre răniţi a fost preluat de un elicopter SMURD.

20 iul. 2017, 18:32
Accident grav în Tulcea. Trei persoane au fost rănite după ce au intrat cu maşina într-un copac. Elicopterul SMURD a intervenit

Potrivit ISU Tulcea, pompierii de la Babadag au intervenit la un accident produs pe DN 22, la intrarea în pădurea Babadag dinspre Constanţa.

Trei persoane, între care şi un copil, au fost rănite, la faţa locului intervenind ambulanţe şi un elicopter SMURD, care a preluat o femeie de 55 de ani aflată în stare mai gravă. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

O fată de 13 a fost preluată de o ambulanţă şi dusă tot la unitatea medicală din Constanţa. Cea de-a treia persoană rănită, o femeie de 32 de ani, care conducea autovehiculul, a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea.

Cele trei persoane sunt din localitatea Babadag.

În urma accidentului, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur sens.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili motivul pentru care maşina a părăsit drumul şi a intrat într-un copac.

Citeşte şi Accident pe DN7C, patru maşini au fost implicate