Accident grav în Tulcea. Un bărbat a fost LOVIT ÎN PLIN de un autobuz

Tragedie, luni-noapte, la Tulcea. Un bărbat de 42 de ani a murit după ce a fost lovit în plin de un autobuz. Şoferul susţine că omul i-a apărut deodată în faţă şi nu l-a mai putut evita. Medicii sosiţi la faţa locului au declarat decesul.

RomaniaTV.net
28 oct. 2014, 07:00
Accident grav în Tulcea. Un bărbat a fost LOVIT ÎN PLIN de un autobuz

Un grav accident a avut loc luni noaptea la intrare în localitatea Mineri. Bărbatul avea probleme în familie. Ieri, după un scandal, rudele au chemat ambulanţa, care l-a dus la psihiatrie. Omul nu a fost însă internat. În timp ce se întorcea acasă pe jos, a fost lovit de autobuz.

Şoferul susţine că s-a trezit deodată cu bărbatul în faţa maşinii. Nu a mai avut timp să reacţioneze.

„L-am vazut la aproximativ 2 metri, atat. Se legana, e posibil sa fi fost in stare de ebrietate? El a venit pur si simplu din lateral. Pur si simplu a sarit in fata. Nu am avut timp de reactie”, a povestit şoferul autobuzului.

Vezu şi: TRAGEDIE în sport. Un star a murit într-un accident de maşină, la 22 de ani

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie, dar şi o ambulanţă. Medicii nu au mai putut face nimic.

„Am găsit o persoană de sex masculin, 42 de ani, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Nu s-a mai putut! Avea lipsă de substanţă cerebrală”, a declarat Aurora Artamon, medic SMURD.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul. Oamenii legii au găsit lângă bărbat şi o sticlă cu alcool. Ei nu exclud ca victima să fi băut şi să fi ajuns în faţa autobuzului după ce s-a dezechilibrat.