Accident grav în Valsui. Un tânăr de 20 de ani a murit, iar o altă persoană a fost rănită

Un tânăr de 20 de ani a murit şi un bărbat de 54 de ani a fost rănit grav, marţi dimineaţă, în urma coliziunii frontale dintre două maşini pe drumul naţional 24 B, din judeţul Vaslui, după ce tânărul a încercat să depăşească două TIR-uri. În urmă cu un an, tânărul care şi-a pierdut viaţa a intrat cu autoturismul în mai multe maşini parcate în faţa unei primării din cauza vitezei cu care circula.

25 iul. 2017, 06:31

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut între localităţile Popeni şi Zorleni, pe drumul naţional DN 24, într-un moment în care şoferul de 20 de ani a făcut o depăşire neregulamentară a două TIR-uri care circulau în faţa sa.

Ajuns pe sensul opus de mers, tânărul a intrat cu autoturismul în balans din cauza vitezei cu care circula, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu partea laterală a maşinii de o autoutilitară care era condusă regulamentar de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Măluşteni.

În urma impactului violent, tânărul a rămas încarcerat, iar motorul maşinii a fost proiectat la câteva zeci de metri de locul accidentului.

„Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 20 de ani şi rănirea celuilalt conducător auto, de 54 de ani. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă”, a declarat, marţi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

În urmă cu un an, tânărul de 20 de ani a provocat un alt accident, după ce a intrat cu autoturismul în mai multe maşini parcate în faţa Primăriei Perieni, din comuna sa de domiciliu, din cauza vitezei cu care circula, printre maşinile avariate fiind şi cea a primarului localităţii.

Citeşte şi Accident în Buzău. Mai mulţi tineri, spulberaţi pe trotuar de un bolid VIDEO