Accident grav între cinci motociclete şi un autoturism. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite

O persoană a murit şi cinci au fost rănite, duminică seară, pe DN 1, în localitatea Bărcăneşti, judeţul Prahova, în urma impactului dintre o maşină şi cinci motociclete.

18 sept. 2017, 06:16
Accident grav între cinci motociclete şi un autoturism. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova Raluca Brezeanu, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a acroşat o motocicletă.

„Din primele cercetări, şoferul autoturismul nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii şi ar fi acroşat o motocicletă, după care celelalte motociclete s-ar fi ciocnit între ele. Sunt 5 motociclete la faţa locului, urmează să stabilim exact ce s-a întâmplat”, a declarat Raluca Brezeanu, potrivit Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că la locul producerii accidentului au fost găsite şase persoane rănite, între care una în stare foarte gravă, aceasta murind, la scurt timp la spital.

Citeşte şi Accident cumplit în judeţul Alba. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după ce patru maşini s-au ciocnit