Accident grav între un autocar şi un utilaj pentru deszăpezire

Accident rutier petrecut pe raza suburbiei Gâștești, miercuri noaptea. În urma impactului, o persoană a fost rănită și transportată la Spitalul Municipal Pașcani.

19 mart. 2015, 10:12
Accident grav între un autocar şi un utilaj pentru deszăpezire

Un autocar ATLASSIB, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani din Suceava, a fost implicat într-un grav accident rutier. Șoferul autocarului nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu o mașina de deszăpezire. Conform celor declarate de acesta, autocarul a fost agățat de lama utilajului de deszăpezire.

Potrivit newspascani.com, şoferul de pe utilaj a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale. A suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și a rămas internat la Chirurgie.

Poliția a început cercetările în acest caz, iar șoferul de pe autocar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, nici unul nu consumase băuturi alcoolice.

În autocar nu se aflau pasageri, șoferul se îndreptat spre Bârlad.

Citeşte şi: Accident grav în Suceava. Un căruţaş a fost lovit mortal de un TIR