Accident grav între un microbuz şi două autoturisme pe DN 17. Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs, marţi dimineaţa, între un microbuz şi două autoturisme pe DN 17, la ieşirea din oraşul Beclean. Trei din cele cinci persoane rănite în accidentul din judeţul Bistriţa – Năsăud au fost duse la spital, una fiind transportată cu elicopterul SMURD, iar alte două persoane au refuzat transportul la unitatea medicală.

08 mai 2018, 07:01
Accident grav între un microbuz şi două autoturisme pe DN 17. Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, în judeţul Bistriţa – Năsăud, pe DN 17, două dintre victime fiind încarcerate.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bistriţa – Năsăud, o persoană rănită a fost preluată de elicopterul SMURD, conştientă, cu politraumatisme, iar celelalte două victime, conştiente, au fost transportate la spital pentru continuarea investigaţiilor medicale. Alte două persoane au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 31 de ani din Ilfov conducea un autoturism pe direcţia Bistriţa – Beclean, iar la un moment dar ar fi adormit la volan, maşina a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Dej. Un alt autoturism care circula pe aceeaşi direcţie de mers cu microbuzul şi care era condus de un bărbat de 42 de ani din judeţul Sălaj, încercând să evite impactul a ieşit în afara carosabilului.

În zonă se circula alternativ pe o bandă, poliţiştii dirijând traficul rutier.