Accident grav la Buzău: un militar a murit, alţi trei răniţi grav

Un militar a murit, iar trei persoane, care se pare că ar fi tot militari, au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a intrat, miercuri seară, într-un pom, în apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău. Unul dintre răniţi a fost preluat de către un elicopter SMURD şi este dus la un spital din Bucureşti, în timp ce ceilalţi doi primesc îngrijiri medicale la spitalul din Buzău.

11 iul. 2018, 20:17
Accident grav la Buzău: un militar a murit, alţi trei răniţi grav

UPDATE: Zona aflată sub control militar a fost izolată, astfel încăt civilii au putut urmări de la distanță operațiunile de salvare derulate de către echipele SMURD care au intervenit la locul tragediei.

În urma impactului violent unul dintre tineri de 22 de ani, Robert C. a decedat pe loc , un alt tânăr fiind preluat de un elicopter SMURD în stare foarte gravă după ce a suferit o fractură de bază de craniu.

Ceilalți doi răniți au fost transportați în stare stabilă la Spitalul Județean din Buzău cu multiple traumatisme ale membrelor, torace și bazîn.

Accidentul este anchetat de către o echipă condusă de către procurori militari întrucăt incidentul s-a produs pe raza unitații de aviație.

Accident grav la Buzău. Din primele informaţii, patru tineri se aflau într-un autoturism, iar în apropierea unităţii militare de la Boboc, şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi maşina a intrat într-un copac.

Impactul a fost atât de puternic, încât toţi cei patru tineri, care au în jur de 30 de ani, au fost grav răniţi.

Şoferul maşinii, în vârstă de 32 de ani, elev al Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, a murit la Spitalul Judeţean Buzău, unde, în pofida tuturor încercărilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

Se pare că şi celelalte trei persoane din autoturism ar fi militari, dar, deocamdată, autorităţile nu au confirmat acest lucru.

Unul dintre răniţi a fost preluat de un elicopter SMURD care a aterizat la mică distanţă de locul accidentului, în timp ce ceilalţi doi tineri primesc îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Buzău. Toate victimele sunt în stare gravă.