Accident grav la Constanţa, coliziune între un camion şi un autoturism cu volan pe partea dreaptă

Echipele Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost solicitate să intervină pentru a acorda primul ajutor victimelor unei accident rutier petrecut pe DN39, la intrarea spre staţiunea Costineşti.

19 iul. 2018, 10:56

UPDATE: Trei turişti au fost răniţi joi după amiază într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară care nu a acordat prioritate. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care a transportat la spital victima aflată în starea cea mai gravă, celelalte două fiind preluate de ambulanţe.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină pe DN39, la bifurcația cu DC6m înspre Costinești, joi, 19 iulie, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, coliziunea a avut loc între un autoturism cu volan pe dreapta și un camion, mai multe persoane fiind rănite.

Cei care au sunat la 112 au precizat că o persoană a rămas încarcerată. La fața locului intervine și elicopterul SMURD. Potrivit anchetatorilor, cauza producerii accidentului rutier este neacordarea de prioritate. Mai exact, autoutilitara înmatriculată în județul Tulcea nu a acordat prioritate la ieșire în DN39 și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot înmatriculat in Bacău (cu volan pe partea dreaptă).