Accident GRAV la ieşirea din Paşcani. Patru persoane au fost rănite FOTO

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi dimineaţa, la ieşire din Paşcani. Un microbuz în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

14 ian. 2016, 16:08

Accidentul s-a produs, joi dimineaţa, la ieșirea din Pașcani spre Blăgești. Un microbuz cu numere de Republica Moldova, în care se aflau patru persoane cu vârste cuprinse între 4 și 62 de ani, s-a răstrunat în afara părții carosabilului. Șoferul a rămas încarcerat între fiarele autoturismului, scrie bittv.info.

Din primele verificări făcute la fața locului de polițiști se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și a direcției de mers și microbuzul alături de un mașină care era transportată pe platformă au ajuns pe câmpul de pe marginea drumului. Cetățenii veneau din Germania.

Șoferii care se aflau în acel moment în trafic au sunat după ajutor la 112, la fața locului ajungând trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță, Smurdul, o mașina de descarcerare alături de echipaje de Poliție.

Cele patru victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență din Pașcani, cu rani la nivelul corpului, dar stabili și conștienti.

Cercetările continuă în acest caz.

Citeşte şi Accident GRAV la intrarea în Vâlcea. O maşină a luat FOC, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism