Accident grav la intrarea în Buzău, doi oameni au murit

Două persoane au decedat luni seara în urma coliziunii dintre o autocisternă şi un automobil, accident produs pe DN1B, la intrarea în municipiul Buzău.

19 feb. 2018, 20:41

UPDATE: Bărbatul decedat în accidentul de pe DN 1 B era şeful postului de Jandarmi din Sărata Monteoru. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla în autoturismul Dacia Logan care a fost prins practic între un TIR încărcat cu tablă şi o autocisternă încărcată cu benzină şi cu motorină.

Conform dinamicii accidentului, din primele date, şoferul autoturismului Dacia Logan, care venea din direcţia Mizil către Buzău, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR care transporta tablă. Ulterior, TIR – ul a lovit o cisternă care circula din aceeaşi direcţie cu Loganul, respectiv de la Mizil către Buzău.

Eveniment rutier la Buzău, în care sunt implicate un TIR, o cisternă și un autoturism. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața. Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, nu sunt scurgeri de combustibil.

„La faţa locului au fost direcţionate două autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe SAJ”, a precizat sursa citată.