Accident grav la semafor: un mort şi 3 răniţi. Rudele victimelor, luate la bătaie de mascaţi VIDEO

Scandal după un accident teribil în Capitală. Două maşini care se aflau la semafor au fost lovite de o a treia care a venit cu viteză din spate. Patru persoane au ajuns în stare gravă la spital, unde una dintre victime a murit. Rudele disperate şi-au plâns victimele la spital unde a fost nevoie de intervenţia jandarmilor. 

12 mart. 2018, 08:48
Accident grav la semafor: un mort şi 3 răniţi. Rudele victimelor, luate la bătaie de mascaţi VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică seara în zona Băneasa din Capitală. O maşină a lovit violent două autoturisme care se aflau la semafor. Două femei aflate în maşina prinsă la mijloc au fost rănite extrem de grav. Rudele disperate au venit imediat la faţa locului.

Patru victime au fost în total preluate de medici, trei dintre ele inconștiente. Una dintre femeile grav rănite a murit la spital, spre disperarea rudelor care au început să urle de durere. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor, iar oamenii susţin că au fost agresaţi de aceştia.

„Efectiv am fost luati la bataie, pur si simplu nu ni s-a spus nimic. Au coborat din masini ca si cand am fi fost niste criminali”, povesteşte o rudă a victimei. 

„Este soacra mea care a decedat la spitalul Elias si aici mai am inca o cumnata. Au venit neamuri, rude si dintr-o data au venit mascatii fara sa fim avertizati de absolut nimeni si a inceput sa ne ia la bataie”, spune un alt tânăr.

Oameni spun că viteza face deseori victime în acea zonă.

Şoferul vinovat era băut, având o alcoolemie de 0,78 la mie.