Accident grav: O maşină a zburat peste un pod în Bistriţa VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în localitatea bistrițeană Ciceu Giurgești.

08 aug. 2014, 04:32
Accident grav: O maşină a zburat peste un pod în Bistriţa VIDEO

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a trecut cu viteză printr-un pod și a plonjat cu mașina în apropierea unei văi. În mașină se aflau doi tineri din localitatea Bața. Amândoi au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-i scoate dintre fiarele contorsionate, scrie someseanul.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit două ambulanțe, una fiind de la Dej, și un echipaj SMURD și o altă ambulanță de la Beclean. Misiunea pompierilor militari din Beclean a fost una dificilă, aceștia au decopertat autoturismul pentru ca medicii să poată pătrunde la cele două victime.

Conform unor martori, șoferul avea viteză foarte mare și nu a mai putut controla mașina. Un sătean a auzit o bubuitură puternică, a ieșit din casă să vadă ce s-a întâmplat și i-a găsit pe cei doi inconștienți.

Oamenii din zonă spun că șoferul ar avea permis de conducere de numai 3 luni de zile

Șoferul în vârstă de 18 ani a suferit fracturi la coloana vertebrală, iar celălalt tânăr, în vârstă de 17 ani, a fost diagnosticat cu ruptură de splină. Amândoi au suferit mai multe traumatisme.

Cei doi tineri au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto va fi transportat la Cluj-Napoca pentru investigații suplimentare. Medicii sunt rezervați în privința șanselor acestuia, existând posibilitatea să rămână paralizat pe viață. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.