Accident grav pe autostrada Arad-Nădlac. Elicopterul SMURD a intervenit

Două autoturisme, un VW Golf şi un VW Sharan, au fost implicate într-un accident petrecut duminică după amiază pe autostrada Nădlac-Arad, la aproximativ un kilometru distanţă de punctul de trecere a frontierei.

RomaniaTV.net
14 oct. 2018, 13:22
Accident grav pe autostrada Arad-Nădlac. Elicopterul SMURD a intervenit

Potrivit informaţiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, în VW Golf au rămas încarcerate două persoane, una dintre ele fiind inconştientă. O altă persoană din Golf a ieşit singură din maşină.

În ceea ce priveşte celălalt autoturism, şoferul, care era singur în maşină, a ieşit din Sharan, chiar dacă maşina s-a răsturnat şi a rămas cu roţile în sus. La eveniment intervine un echipaj de descarcerare uşoară din cadrul ISU Arad, un echipaj SMURD, un echipaj de ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD.

În plus, a fost solicitat şi ajutorul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nădlac. Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers. Se pare că şoferul Golfului este decedat, iar o altă victimă care a fost încarcerată în aceeaşi maşină va fi preluată de elicopterul SMURD, transmite Aradon.