Accident grav pe DN 1: Un autoturism a intrat în plin într-un autocar UPDATE

Potrivit primelor informaţii, conducătorul autoturismului şi-a pierdut viaţa.

17 dec. 2013, 07:52
Accident grav pe DN 1: Un autoturism a intrat în plin într-un autocar UPDATE

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN1 s-a reluat, pe un fir alternativ, în judeţul Braşov. Din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism şi un autocar, traficul a fost înrerupt pe ambele sensuri la kilometrul 226, în zona localităţii Mândra.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism şi un autocar, circulaţia rutieră pe DN1 Braşov – Făgăraş este întreruptă pe ambele sensuri la kilometrul 226, în zona localităţii braşovene Mândra.

INFOTRAFIC semnalează că pe unele drumuri naţionale se circulă în condiţii de iarnă. Un strat subţire de zăpadă există pe artere rutiere precum DN7A Vidra (judeţul Vâlcea) – Groapa Seacă (judeţul Hunedoara), DN67C Novaci – Rânca (judeţul Gorj), DN13E Zagon – Barcani (judeţul Covasna) sau DN18, în zona oraşului maramureşean Borşa.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, Poliţia Rutierp sfătuieşte conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se informeze despre condiţiile meteo şi starea drumurilor, apelând numărul de telefon 9360 al Comandamentului Central de Iarnă, să echipeze autovehiculele cu pneuri corespunzătoare sezonului rece şi să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum.