Accident grav pe DN 2, unde un bărbat a murit şi altul a fost rănit

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, între municipiul Focşani şi localitatea Garoafa. Prima ipoteză a poliţiştilor este că şoferului care a provocat accidentul, un bărbat de 70 de ani, i s-a făcut rău la volan.

RomaniaTV.net
22 oct. 2018, 06:20
Accident grav pe DN 2, unde un bărbat a murit şi altul a fost rănit

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, accidentul s-a produs după ce un bărbat de 70 de ani din Focşani, aflat la volanul unei Dacii, a pătruns brusc pe contrasens şi a lovit violent o maşină care era condusă regulamentar de un tânăr de 32 de ani din Garoafa.

Impactul a fost devastator. Şoferul care a pătruns pe contrasens a murit pe loc. Şoferul celei de-a doua maşini implicate în accident a fost şi el rănit şi a fost transportat la spitalul din Focşani.

Traficul la locul tragediei, la ieşire din Focşani spre Garoafa, se desfăşoară încă îngreunat, pe ambele sensuri ale drumului, dar pe câte o bandă. Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări. Prima ipoteză de lucru este că bătrânului care a ajuns pe contrasens decedând ulterior i s-a făcut rău la volan.

Şi tot luni dimineaţă, la Adjud, o tânără de 30 de ani a fost călcată de o maşină pe trecerea de pietoni. Cel care nu a observat-o pe zebră şi a accidentat-o este un bătrân de 73 de ani. Tânăra din localitatea vrânceană Tănăsoaia a fost dusă la spital pentru a-I fi efectuat un RMN întrucât acuză dureri mari de şold.