Accident grav pe DN 65, o femeie însărcinată în luna a 7-a a murit

O femeie însărcinată a murit în urma unui accident rutier produs vineri pe DN 65, în zona Pădurea Saru, între un automobil și un TIR, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

11 aug. 2017, 19:16
Accident grav pe DN 65, o femeie însărcinată în luna a 7-a a murit

Un grav accident s-a produs vineri pe DN 65, în zona Pădurea Saru. Un automobil și un TIR s-au ciocnit violent. 

După impactul cu TIR-ul, persoana aflată la volanul autoturismului, o femeie gravidă, a rămas încarcerată.

La sosirea echipajelor medicale, gravida era inconștientă, potrivit reprezentanților ISU Olt. După ce a fost descarcerată și s-au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat favorabil, femeia a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse, victima este o tânără de 27 de ani, din localitatea Izvoarele era însărcinată în luna a șaptea. Ea era singură în mașină în momentul producerii accidentului.

„Pe DN65, în zona Pădurea Saru, o femeie în vârstă de 27 de ani, din comuna Izvoarele, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 26 de ani, din Arad. În urma accidentului, femeia aflată la volanul autoturismului a decedat”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Claudia Radu.

Șoferul TIR-ului nu consumase alcool.

Pentru descarcerare și acordare de prim ajutor au intervenit pompierii de la Garda Balș cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Circulația rutieră în zona accidentului se desfășoară pe un singur sens, alternativ, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, citat de Agerpres.

Citeşte şi: Accident grav în Suceava, trei tineri loviţi de o maşină pe trotuar. Şoferul a intrat în plin într-o bancă

Pe DN65, la Pădurea Saru, s-a produs anul acesta, în aprilie, un accident rutier în urma căruia cinci persoane, dintre care o familie cu doi copii, au decedat după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit două autoturisme.

Tot la Pădurea Saru a avut loc un grav accident rutier în luna iulie, atunci două persoane suferind politraumatisme.