Fostul consilier prezidenţial Gheorghe Mirică a murit după un accident produs pe DN1B Buzău – Mizil UPDATE

Fostul consilier prezidenţial pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirică, rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 1B, a murit la Spitalul Judeţean Buzău.

RomaniaTV.net
22 iun. 2018, 05:33
Fostul consilier prezidenţial Gheorghe Mirică a murit după un accident produs pe DN1B Buzău – Mizil UPDATE

UPDATE Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, de 71 de ani, fost consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu, grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos, a murit în urma unui stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău.

„Victima a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, a făcut stop cardio-respirator, am încercat să-l resuscităm, dar a decedat”, a declarat medicul de gardă, dr. Rouhi Hanna, potrivit Agerpres.

_______________

„Un autoturism care circula de la Buzău la Ploieşti a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, este în comă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

Cine este şoferul

Victima accidentului este fostul consilier prezidenţial pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirică.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas cu picioarele blocate în mormanul de fiare, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a-l salva. Bărbatul a fost preluat în stare comatoasă şi dus la Spitalul Judeţean Buzău.

Gheorghe Mirica a trecut, de-a lungul anilor, prin mai multe partide, între care PRU, PSM şi PND, al cărui secretar general adjunct era în 2016.

Gheorghe Mirică a fost consilier prezidenţial pe probleme economice în mandatul lui Ion Iliescu.