Accident grav pe DN1, cinci oameni în stare gravă după ce o şoferiţă a intrat pe contrasens GALERIE FOTO şi VIDEO

Accident grav în urmă cu puţin timp pe DN1, în județul Prahova. Două autoturisme s-au ciocnit frontal iar cinci oameni au fost răniți și au ajuns la spital în urma impactului.

RomaniaTV.net
09 feb. 2019, 06:57

Drumul Național 1 a fost blocat în zona Posada, din cauza unui accident rutier grav, produs de o șoferiță care a intrat pe contrasens.

Impactul violent a dus la rănirea a CINCI persoane, pentru două dintre ele fiind necesară intervenția echipelor de descarcerare de la ISU Prahova.

Ambulanțele SAJ și SMURD au preluat cele 5 persoane rănite, 4 femei și un bărbat, transportându-le la Spitalul Județean de Uragență Ploiești. 

Este vorba despre o femeie de 69 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și pierdere temporară a conștienței, o femeie de 38 de ani cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic și traumatism la mâna dreaptă, femeie de 31 de ani cu traumatisme cranio-cerebral și toraco-abdominal, o altă femeie de 31 de ani cu traumatism toracic și de bazin, și un bărbat de 39 de ani cu traumatism antebraț drept.

Polițiștii efectuază cercetări pentru a afla cum a ajuns pe contrasens mașina care a provocat accidentul. La ora publicării informațiilor (8.45) se circulă cu dificultate, traficul rutier fiind dirijat alternativ, până la finalizarea cercetării și îndepărtarea autoturismelor avariate.