Accident GRAV pe DN1: doi morţi după coliziunea a trei maşini

Accident cu doi morţi la Braşov după ce o maşină a pătruns pe contrasens.

RomaniaTV.net
28 dec. 2018, 12:09
Accident GRAV pe DN1: doi morţi după coliziunea a trei maşini

UPDATE: Două dintre persoane rănite în accidentul rutier produs în această după-amiază, pe DN 1, între Mândra și Șercaia, au decedat, din nefericire, conform subcomisarului Alina Maria Ivan, reprezentant al Poliției Județene Brașov.

„În jurul orei 13.00, un bărbat de 47 ani, din comuna Părău, județul Brașov, care a condus un autoturism marca Opel, dinspre Făgăraș către Brașov, la km. 225+100 m a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul VW Transporter condus de un bărbat de 59 ani din Ghimbav. Din impact auto marca Opel a fost lovit de un alt autoturism. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor două persoane, toți pasageri în Opel. Conducătorii auto au fost testați alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a precizat sursa citată.

Inițial, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov anunțase că trei victime erau conștiente, iar două inconștiente.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. Circulația va fi deviată pe altă rută, până la finalizarea cercetărilor (măsurătorilor), conform subcomisarului Alina Maria Ivan.