Accident grav pe DN13, Patru persoane au fost rănite! Un autocar, un camion şi un autoturism, implicate în carambol

Patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 13, în judeţul Mureş, şi în care au fost implicate un autocar, un camion şi un autoturism, cauza probabilă a impactului fiind neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă.

20 apr. 2017, 15:13
Accident grav pe DN13, Patru persoane au fost rănite! Un autocar, un camion şi un autoturism, implicate în carambol

Un grav accident a avut loc pe DN13 (E60), între localităţile Vânători şi Saschiz. Potrivit Centrului Infotrafic, cauza probabilă a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă.

Conform primelor informaţii, autocarul a intrat pe sensul opus de mers, apoi s-a ciocnit cu camionul, iar şoferul autoturismului nu a putut frâna la timp.

Purtătorul de cuvânt Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Cristian Virag, a declarat pentru News.ro în autocar se aflau 12 persoane, iar în urma impactului trei dintre acestea au fost rănite, însă starea lor nu este gravă, fiind vorba despre răni uşoare.

De asemenea, a fost rănit şi şoferul autoturismului. Cei patru au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitale din zonă.

În prezent, traficul în zona producerii accidentului se desfăşoară pe un sens, poliţiştii făcând cercetări.

Vezi si: Accident mortal în judeţul Hunedoara. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat