Accident grav pe DN14, un elicopter SMURD a fost chemat pentru a prelua un rănit grav

Un elicopter SMURD a fost solicitat, vineri, pentru a prelua un rănit grav, dintr-un accident rutier petrecut între două vehicule. Impactul a fost unul frontal şi a avut loc pe Drumul Naţional 14, în localitatea Copşa Mică, judeţul Sibiu.

22 dec. 2017, 10:46
Accident grav pe DN14, un elicopter SMURD a fost chemat pentru a prelua un rănit grav

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că două persoane au fost rănite grav în urma impactului dintre două vehicule, pe DN 14, în Copşa Mică, iar pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD.

„A fost o coliziune frontală între două autoturisme. Sunt două victime conştiente. Cei doi conducători auto sunt răniţi, unul dintre ei încarcerat. Se va interveni cu elicopter SMURD pentru a-l prelua pe cel încarcerat”, a spus Welter.

La rândul său, Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a spus că una dintre victime va fi transportată la spital cu o ambulanţă, iar cea de-a doua va fi preluată de elicopter şi dusă, de asemenea, la un spital.

Traficul pe DN 15, între Sibiu şi Sighişoara, este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, în Copşa Mică, unde a avut loc accidentul.