Accident grav pe DN17. O femeie a murit, iar o cântăreaţă de muzică populară a ajuns la spital VIDEO

Un accident grav a avut loc marţi, pe DN17. O femeie în vârstă de 44 de ani a murit după ce maşina în care se afla a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, din cauza neacordării de prioritate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

18 mai 2016, 05:53

Maşina în care se afla femeia în vârstă de 44 de ani era condusă de fiul acesteia, în vârstă de 22 de ani. Accidentul a avut loc în localitatea Reteag, unde, la intersecţia cu un drum secundar, o şoferiţă a vrut să vireze la stânga, însă, din cauza soarelui, şoferul de 22 de ani nu a văzut semnalizarea şi a depăşit maşina din faţa sa. Cele două maşini au intrat în coliziune, iar autoturismul condus de tânăr s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, scrie dejeanul.ro.

În urma impactului puternic, femeia de 44 de ani care se afla pe bancheta din spate a murit, în timp ce soţul şi fiul său au reuşit să scape doar cu câteva răni uşoare.

În cealaltă maşină, la volan se afla cântăreaţa de muzică populară, Mădălina Mirza, care, era împreună cu bunica şi sora sa. Şoferiţa a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine este de vină pentru producerea accidentului.

Citeşte şi Accident GRAV în centrul Clujului. Două persoane au fost rănite