Accident pe DN1 în zona Ciolpani. Trei persoane au fost rănite

Au accident rutier s-a produs luni după-amiază pe DN1, în zona localităţii Ciolpani. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a lovit cu altă maşină care circula regulamentar. Trei persoane au fost rănite uşor.

RomaniaTV.net
13 apr. 2015, 15:33
Accident pe DN1 în zona Ciolpani. Trei persoane au fost rănite

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17.00 pe DN 1 Bucureşti – Ploieşti, la kilometrul 30, în zona localităţii Ciolpani. Şoferul unui Opel care se deplasa spre Ploieşti a intrat în depăşire pe celălalt sens şi a lovit un Logan care mergea spre Capitală. Şoferul şi pasagerii Loganului au fost răniţi şi transportaţi la spital. 

Circulaţia a fost întreruptă aproximativ o jumătate de oră.

Poliţia Rutieră informează că la această oră, traficul rutier este intens pe principalele drumuri naţionale. Pe DN1, pe Valea Prahovei, încă se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti. Pentru a evita aglomeraţia, şoferii care pornesc din Braşov către Bucureşti pot alege ruta DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, iar celor care pleacă din zona Bran-Moieciu să folosească următoarele rute:

-DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti;

-DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.

Pe DN6 Alexandria – Bucureşti se circulă îngreunat, din cauza aglomeraţiei, pe tronsonul Ghimpaţi – Mihăileşti.

Traficul rutier s-a intensificat semnificativ şi pe DN65 Slatina – Piteşti.

Pe autostrada A1 este posibil ca înainte de lăsarea serii să se formeze coloane de autovehicule la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.