Accident grav pe DN2. Un bărbat s-a sinucis după ce şi-a înjunghiat soţia

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit în urma unui accident rutier petrecut, joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, pe DN2 (E85). În accident au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism. Traficul a fost blocat în totalitate. Potrivit monitorulvn.ro, bărbatul s-a sinucis după ce şi-a înjunghiat soţia. Femeia este în stare gravă la spital.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 06:09
Accident grav pe DN2. Un bărbat s-a sinucis după ce şi-a înjunghiat soţia

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Dumbrăveni către Râmnicu Sărat, în judeţul Vrancea, fiind implicate două autotrenuri şi un autoturism.

Un autoturism Opel Astra a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un tir, după care a fost proiectat în alt tir. În urma impactului, şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, şi-a pierdut viaţa, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. Circulaţia pe DN2 a fost redeschisă în zona producerii accidentului după ora 9.30.

Bărbatul care a murit în accidentul mortal de la Dumbrăveni s-ar fi sinucis, potrivit monitorulvn.ro. El și-ar fi înjunghiat soția joi dimineață. Cei doi locuiesc într-un bloc pe pe strada Aleea Stadionului din cartierul Sud și au un băiat la liceu. Un martor a povestit că, în jurul orei 6, a auzit pe cineva strigând după ajutor. La locuinţa celor doi au ajuns mai mulți polițiști care au luat declarații de la vecini. Femeia a fost transportată la spital, iar diagnosticul este „plagă înjunghiată cervical dreaptă, cervical anterior, retro auricular stâng și brat stâng, prin agresiune”.