Accident grav pe DN7 în Hunedoara: Şapte persoane, între care doi copii, sunt rănite

Un acccident foarte grav s-a petrecut sâmbătă dimineaţă în județul Hunedoara. Șapte oameni au fost răniţi, dintre care 3 au avut nevoie de descarcerare. Între victime se află şi doi copii, unul de opt ani şi unul de 13 ani. 

RomaniaTV.net
21 iul. 2018, 06:51

Accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţă pe DN 7, în zona localităţii Leşnic, între Deva şi Ilia, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, ca urmare a unei depăşiri neregulamentare. Potrivit ISU Hunedoara, trei dintre răniţi au rămas blocaţi în maşini, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a putea fi scoşi din autovehicule. 

Pentru salvarea victimelor au fost mobilizate şase echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi SMURD, alături de pompieri militari de la unităţile din Deva şi Ilia.

„Pompierii hunedoreni au fost implicați în operațiunile de salvare a şapte răniți rezultați în urma impactului dintre două autoturisme, pe DN7 la Leşnic. Pompierii salvatori ai Sectiei Ilia si Detasamentului Deva au ajuns rapid la locul accidentului si au constatat ca cei şapte raniţi prezentau politraumatisme în urma accidentului, dar erau toţi conştienţi. Trei dintre raniti au ramas blocati in masini fiind scosi de echipele de descarcerare. Ranitii, printre care doi copii de 8 si 13 ani, au fost preluati de echipajele medicale si transportati la UPU Deva. Ranitii adulți au varste cuprinse intre 33 si 62 de ani”, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a ISU Hunedoara.

Victimele accidentului prezintă diferite traumatisme, unele fiind localizate în zona toracelui, abdomenului, fracturi şi contuzii, conform evaluărilor făcute de medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, citaţi de Agerpres.

„Fetiţa de opt ani prezintă plăgi tăiate în regiunea inghinală, iar fata de 13 ani are un traumatism cranian şi plăgi contuze frontal”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Traficul pe sensul de mers Deva-Arad este deviat pe rute ocolitoare până la finalizarea cercetării la faţa locului.