Accident grav pe Valea Oltului, un TIR s-a răsturnat pe DN7

Traficul feroviar pe secţia 201, în judeţul Vâlcea, este oprit, joi după-amiază, iar circulţia rutieră pe drumul naţional 7 este îngreunată, după ce un autotren încărcat cu sucuri s-a răsturnat pe o linie de cale ferată, în localitatea Câineni. Şoferul TIR-ului a fost rănit, fiind dus la spital.

23 feb. 2017, 14:51
Accident grav pe Valea Oltului, un TIR s-a răsturnat pe DN7

Un autotren care circula pe DN 7 dinspre Sibiu către Râmnicu Vâlcea a derapat şi s-a răsturnat în afara carosabilului, pe o linie de cale ferată, în localitatea Câineni.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 50 de ani din oraşul Stei, judeţul Bihor, a fost rănit, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la un spital din Sibiu.

Potrivit news.ro, în urma accidentului, traficul rutier pe Valea Oltului se desfăşoară cu dificultate, în zonă formându-se coloane de autovehicule.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră se va desfăşura îngreunat câteva ore, deoarece se va încerca ridicarea autotrenului cu ajutorul a două automacarale, fiind aşteptată şi o drezină cu macara.

De asemenea, traficul feroviar este oprit pe secţia 201, în zona localităţii Câineni, conform sursei citate.