Accident grav, provocat de o tânără şoferiţă. Un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat a fost accidentat grav, marţi, pe DN 2 - E85, în zona comunei băcăuane Iteşti, de o şoferiţă în vârstă de 20 de ani.

02 sept. 2014, 17:21
Accident grav, provocat de o tânără şoferiţă. Un bărbat a ajuns la spital

Din cercetările efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că o tânără în vârstă de 20 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism a surprins şi accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă„, a declarat inspectorul principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, informează Agerpres.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, unde se află sub tratament medical de urgenţă.

Rezultatul testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest a fost negativ, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării persoanei vătămate. Ei au întocmit pe numele şoferiţei dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

VEZI ŞI: Accident MORTAL provocat de o beizadea în Vâlcea. Şoferul era BĂUT şi avea VITEZĂ

În acest an, pe şoselele băcăuane au fost înregistrate 120 de accidente grave. În urma producerii acestor evenimente rutiere, 26 de persoane au murit, iar 109 au fost grav rănite.

Principalele cauze generatoare de accidente grave au fost traversarea neregulamentară şi viteza excesivă ori neadaptarea la condiţiile de drum, a declarat chestorul Vasile Oprişan, inspectorul-şef al IPJ Bacău. Potrivit acestuia, numărul accidentelor grave de circulaţie înregistrate pe şoselele băcăuane în acest an „este în scădere faţă de perioada similară a anului precedent”.

Citeşte şi: TRAGEDIE în Constanţa: Un motociclist de 26 de ani a murit într-un accident