ACCIDENT GRAV provocat de un student care abia îşi luase permisul: Un mort şi patru răniţi

Un tânăr a murit, iar alţi patru au fost răniţi, sâmbătă noapte, într-un accident petrecut pe DN 2 B, la zece kilometri de municipiul Buzău. Accidentul a fost provocat de tânărul de 20 de ani care avea permis de conducere din luna august 2015.

20 sept. 2015, 11:49
ACCIDENT GRAV provocat de un student care abia îşi luase permisul: Un mort şi patru răniţi

Un mort şi patru răniţi într-un accident pe DN2B, provocat de un tânăr care abia îşi luase permisul

dntr-un accident pe DN2B, provocat de un tânăr care abia îşi luase permisul (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, accidentul s-a petrecut, sâmbătă noapte, pe DN 2 B, la kilometrul 14+400 de metri, la circa zece kilometri de municipiul Buzău.

Un şofer de 20 de ani din Buzău a făcut o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 47 de ani, din Buzău, după care a ieşit în afara şoselei. În urma impactului, cinci tineri au fost răniţi: şoferul de 20 de ani, trei pasageri din aceeaşi maşină, în vârstă de 15, 17 şi 18 ani, precum şi un tânăr de 16 ani, din maşina care circula regulamentar.

Adolescentul de 16 ani a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat internarea.

Ceilalţi patru tineri au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău, unde duminică dimineaţă şoferul de 20 de ani a murit.

De asemenea, tânărul de 18 ani a cărui stare de sănătate s-a agravat a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti, ceilalţi doi răniţi rămânând internaţi la Spitalul Judeţean Buzău.

Şoferul de 20 de ani care a provocat accidentul avea permis de conducere din august 2015. El se numea Mihai Bogdan Stroie şi era student la Politehnică, unde avea rezultate foarte bune la învăţătură, fiind singur la părinţi.