Accident grav, trei oameni au fost răniţi. Şoferul a intrat un maşina într-un stâlp

Trei oameni au fost răniţi în urma unui accident rutier petrecut în comuna Bascov, Argeş. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un stâlp. 

05 aug. 2018, 07:13
Accident grav, trei oameni au fost răniţi. Şoferul a intrat un maşina într-un stâlp

Accident groaznic duminică dimineata in comuna Bascov. Trei oameni au ajuns de urgenţă la Spitalul Județean Arges după autoturismul în care se aflau a intrat violent într-un stâlp din beton. Din primele cercetări, şoferul mașinii nu a redus viteza într-o curbă ușoară şi a intrat cu autoturismul pe sensul opus izbindu-se, apoi, violent de stâlp.

Toți cei trei ocupanți ai mașinii au fost răniți. Pompierii, dar și două echipaje de la ambulanță și unul de terapie intensivă mobilă au intervenit la fața locului şi, după ce li s-a acordat primul ajutor, victimele au fost duse la spital. Se pare ca adevarata cauza a producerii accidentului ar fi fost faptul ca șoferul ar fi adormit la volan.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar la spital îl va testa cu aparatul etilotest pe șoferul mașinii si apoi îi va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.